Чарли Шийн е болният от СПИН

0
В онези времена хората не са боледували от ХИВ, благодарение на Господ, но днес аз го имам
В онези времена хората не са боледували от ХИВ, благодарение на Господ, но днес аз го имам

След като вчера стана ясно, че известна холивудска звезда страда от СПИН, днес медиите полудяха от загадки. Чарли Шийн е болен от смъртоносния вирус, пише Dailysquib.

„Аз съм в самоунищожение, така че много се развалнувах, когато прочетох сценария“, това каза Шийн, когато прие новата си филмова роля във филма Platoon II, в която главният герой е болен от страшна болест. "В онези времена хората не са боледували от ХИВ, благодарение на Господ, но днес аз го имам“, разкрива актьорът.

След като разбрал страшната новина актьорът се е подложил на лечение с т.нар. „СПИН коктейл“ от мощни лекарства, сред които антиретровирусните медикаменти „Трувада“ и „Исентрес“. „Сега той е в стабилно състояние“, разкри източникът.

След като научил диагнозата си обаче, той не спрял с безразборните сексуални контакти. Сега адвокатите му са нащрек за съдебни искове от страна на негови партньорки от този период.

Според сайта „Селебрити“ 25-годишната порнозвезда Кира Монтгомъри вече е „инкасирала милиони“ от Шийн в извънсъдебно споразумение. В замяна тя е обещала да пази тайната му.

Източник: Стандарт нюз
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари