Cash Арр пуска нова функция за получаване на заплати в Биткойн

2
Заплащането в криптовалута става все по-популярно
Заплащането в криптовалута става все по-популярно

Приложението Titan Cash за мобилни плащания пуска нова функция, която ще позволи на потребителите да получават плащания в Биткойн.

Говорейки на конференцията за Bitcoin 2022 в Маями, ръководителят на крипто продукта на Cash Арр Майлс Сутър казва, че приложението за плащания е пуснало своята функция, която позволява на клиентите незабавно да конвертират своите директни депозити в най-големия крипто актив по пазарна капитализация безплатно, пише CryptoDnes.bg.

“За да направим Биткойн по-приет, ​​ние започваме да въвеждаме ‘Платено в Биткойн’, прост и напълно безплатен начин за автоматично инвестиране на заплатата в Биткойн

Вече имаме значителен брой клиенти, които получават повтарящи се заплати в приложението Cash.

С две докосвания те вече ще могат да избират процент между един и сто [и] фиатът, преминаващ през АСН релсите, ще бъде превърнат в красиви ВТС безплатно.”

Сутър назова още две други функции, свързани с крипто, които Cash Арр ще пусне.

Първо, той споменава ‘Bitcoin Roundups’, който позволява на потребителите със специфични дебитни карти, свързани с програмата, да закръглят плащанията до най-близкия долар и да купуват ВТС с разликата.

“Bitcoin Roundups е лесен и напълно безплатен начин за автоматично инвестиране на вашата резервна сума от транзакциите с пари в Биткойн.

Всичко, което трябва да направите, е да имате безплатна карта за персонализиране, да активирате Roundups и да изберете Биткойн. Това е.”

След това Сутър се позовава на Lightning Network, протокола за плащания на ВТС. Той казва, че потребителите вече ще могат да изпращат Биткойн чрез Lighting Network, която стана съвместима с приложението Cash през януари, когато позволи на потребителите да получават ВТС.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари