Бюрхан Абазов: Листата на ДПС е най-сполучливата за Русенска област

1
От ДПС искали възстановяване на държавността
От ДПС искали възстановяване на държавността Видео: Русе Медиа

ДПС регистрира листата си с кандидати за депутати в Районната избирателна комисия - Русе

Тя отново с пълна с 16 имена, като новите лица са само две – Йозен Вели и Силвия Гезмиш, предава Русе Медиа. Листата отново се води от бившия депутат Бюрхан Абазов, следван от Дауд Ибрям и Айлян Карамехмедова. На мястото на Борислав Рачев, който бе четвърти на изборите на 4 април, сега напред е изтеглена Ализан Яхова. Промените са по човешки, а не по политически причини, коментира Бюрхан Абазов.

„Листата ни е най-сполучливата, с експерти всички в своите области, с много опит в управлението и мисля, че отново излизаме с най-добрата листа в Русенска област. За тези няма два месеца нищо съществено не се е променило в страната, напротив. Това, което беше нашият девиз на предните избори – „Рестарт на държавата“, предвид събитията след изборите, към днешната дата става още по-актуален. И неслучайно много от партиите започнаха да го преповтарят, както и това, което ДПС е говорило преди. Което за пореден път показва, че нашата партия е с много визия занапред, с далечна перспектива“, каза Абазов.

Той призова отново за толерантна кампания, в която да се говори за визии, за идеи, за политики, за да се възстанови държавността, а не да има компромати. „Нека всички политически сили да са обрани в изказа, да са точни, защото едни необмислени приказки нарушават диалога, който впоследствие ни е нужен обаче. Нека да изграждаме бъдеще, да изграждаме мостове, а не да ги събаряме. Защото опитът ни отпреди два месеца от предните избори показва, че всеки, който гори мостове и изгаря пътищата, след това се оказва сам“, коментира още водачът.

Ето и пълната листа:

1.Бюрхан Илиязов Абазов

2.Дауд Мехмед Ибрям

3.Айлян Раифова Карамехмедова

4.Ализан Нихат Яхова

5.Баки Басри  Солак

6.Мехмед Руждиев Мехмедов

7.Алпер Ибрахимов Топалов

8.Йозен Нури Вели

9.Сюзан Ахмедова Шабанова

10.Айдухан Нихатов Ахмедов

11.Силвия Стефанова Гезмиш

12.Венцислав Руменов Чавдаров

13.Есин Ебадулова Вейсалова

14.Мехмед Ремзи Гази

15.Айхан Еролов Тефъков

16.Мехмед Хасан Мехмед

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари