Бум на Ковид-19 в Русия

0
Над 11 000 коронавирусни инфекции са регистрирани за денонощие
Над 11 000 коронавирусни инфекции са регистрирани за денонощие

Над 11 000 коронавирусни инфекции са регистрирани за денонощие

Броят на потвърдените случаи на коронавирусна инфекция в Русия за денонощие се е увеличил с 11 515 души спрямо 9027 в предишния ден, съобщи днес Федералният щаб за контрол на инфекциите, предаде ТАСС, цитиран от БТА.

Това са двойно повече случаи за денонощие спрямо тези отпреди седмица и най-високият брой от 13 април насам. Общо от началото на пандемията в Русия са открити около 18,5 милиона случая на зараза с коронавируса.

Броят на починалите за денонощие се е увеличил с 41 души спрямо 36 предишния ден до около 383 000 от началото на пандемията, сочат данните на щаба. Броят на оздравелите се е увеличил с около 5000 души за денонощие до около 18 милиона от началото на пандемията.

През денонощието в Русия са хоспитализирани 1491 пациенти с Ковид-19 спрямо 1668 предния ден. Броят на хоспитализациите е намалял в 40 области и се увеличил в 31, а в други 14 ситуацията е без промяна.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари