БСП за плоския данък са в шизофренна ситуация

0
Илиана Беновска проведе разговор с Менда Стоянова по време на националната среща на ГЕРБ
Илиана Беновска проведе разговор с Менда Стоянова по време на националната среща на ГЕРБ Снимка: БГНЕС

Разговор на Илиана Беновска с Менда Стоянова, народен представител от ПГ на ГЕРБ по време на Национална среща на ПП ГЕРБ.

Илиана Беновска: Г-жо Стоянова, какво разбрахте от Националната среща на ГЕРБ, какво е най-важното, което трябва да направите, за да спечелите следващите парламентарни избори и да продължите започнатото?

Менда Стоянова: Лошото е, че влязохме в обяснителен режим, вкараха ни в обяснителен режим, а обяснителният режим невинаги е печеливш. За съжаление повечето от нашите хора са доста интелигентни и не владеят този груб, арогантен език, с който биха могли да се противопоставят на подобен език, който в момента се налага.

Илиана Беновска: И от БСП има доста образовани хора, няма да отречете.

Мена Стоянова: Да, има разбира се, но има и достатъчно такива, които владеят тези способи на разговори, които за нас не са присъщи.

Илиана Беновска: И как ще се противопоставите тогава?

Менда Стоянова: Ние обикновено досега сме работили като показваме това, което е свършено, това което е положително това, което се е получило като добавена стойност. Сега трябва да обясняваме, че това, което се говори за свършеното е лъжа. Ще ни бъде доста по-трудно, но се надявам, все пак, на интелигентността на хората.

Илиана Беновска: Какво ще кажете за намерението на БСП да направи един разделен, ако мога така да се изразя, плосък и прогресивен, за над 20 000 лв. доход, данък?

Менда Стоянова: Мисля, че са изпаднали в шизофренна ситуация по повод на плоския данък, защото само преди 2 месеца, когато гледахме бюджета, те внесоха своето предложение за плосък данък, което е коренно различно.

Илиана Беновска: За прогресивен или за плосък?

Менда Стоянова: Моля?

Илиана Бенвоска: За прогресивен или за плосък?

Менда Стоянова: За прогресивен, да.

Илиана Беновска: Попитах Ви, защото го объркахте.

Менда Стоянова: Внесоха своето предложение за прогресивен данък, сега гледам, че отстъпват от него и правят някакви модификации. За мен са изпаднали в шизофренна ситуация и явно се опитват максимално да дадат положителни послания към своите избиратели. И не само към своите. Какво да правиш?!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какви са сезоните в България?
- Агне, таратор, риба, прасе.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари