БСП внася решение за сваляне на имунитета на Бойко Борисов

3
Това обяви водачът на социалистите Корнелия Нинова
Това обяви водачът на социалистите Корнелия Нинова Снимка: Йордан Симeонов, 24 часа /архив/

Това обяви водачът на социалистите Корнелия Нинова

Парламентарната група на БСП ще внесе проект на решение, с което ще предложи парламентът да свали депутатския имунитет на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов. Това обяви водачът на социалистите Корнелия Нинова на брифинг в парламентарните кулоари, пише Актуално.

Парламентарната група на БСП ще внесе проект на решение, с което ще предложи парламентът да свали депутатския имунитет на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов. Това обяви водачът на социалистите Корнелия Нинова на брифинг в парламентарните кулоари.

Тя обясни, че самият Борисов очевидно няма намерение да се откаже сам от защитата си, а другите политически сили не правят нищо по въпроса. Затова левицата предприема тази стъпка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    Долорес Ибарури
    Нинова, нима си мислиш ,че Бойко ще те остави на мира ! За далаверите с ''Техноимпекс'',директно си за Бай Ставри ! Твоята афера не е много известна ,но сега ще я извадят и избирателите ти , ще се шашнат ! Трябваше да мируваш, защото........ !
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари