БСП - Русе се разграничи от назначението на Георги Стоилов

3
Разграничаваме се напълно от този начин на назначаване на „партийни другари“, заяви лидерът на местната организация Пламен Рашев
Разграничаваме се напълно от този начин на назначаване на „партийни другари“, заяви лидерът на местната организация Пламен Рашев

БСП – Русе напълно се разграничава от начина, по който са назначени новите членове на Борда на директорите на Свободна зона - Русе

Това заяви областният председател на партията Пламен Рашев, потърсен за коментар от Русе Медиа

Бившият депутат от БСП Георги Стоилов застава начело на Свободна зона-Русе, като в борда са назначени още трима активисти на БСП от София.

Георги Стоилов оглави Свободна зона - Русе

Този начин на назначаване е подходящ като спомен за времената отпреди 20 години, когато имаше силово изземане на власт. Вярно, че е право на едноличния собственик в лицето на Министерството на икономиката да сменя ръководните кадри, но всеки нормален човек би се възмутил -особено в това турбулентно време. Разграничаваме се напълно от този начин на назначаване на „партийни другари“. Още повече, че от четиримата само един е местен – Георги Стоилов“, каза още Пламен Рашев.

Той обясни още, че практиката в БСП е при реализиране и издигане на партийни кадри е да се пита местната организация. В този случай обаче това не е направено.

Кой е Георги Стоиловза който се смята, че е лансиран лично от лидера на БСП Корнелия Нинова:

Роден през 1981 г. в Русе. Завършил е две магистратури в Русенския университет “Ангел Кънчев“ – „Топло- и газоснабдяване“ и „Индустриален мениджмънт“. Има професионален опит в строителния бранш, а в продължение на 8 години е „Специалист ВиК мрежи и съоръжения“ във ВиК-Русе. Организационен опит натрупва като директор на Областната дирекция на Държавен фонд „Земеделие“ – Русе.

От 2017 до март 2021 г. е народен представител в 44-тото Народно събрание от 19 МИР Русе. Това стана чрез феномена 10/10, който по-късно отпадна в законодателството. По това време избухна и скандалът с брат му Илия Стоилов, който бе издирван и по-късно осъден като ръководител на организирана престъпна група за изнудване чрез заплахи и физическо насилие.

В края на юли 2021 г. Георги Стоилов оглави дирекция „Инфраструктура, строителен и инвеститорски контрол“ в Община Русе, която напусна през май 2022 г.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 20
    2
    colibri
    Няма нищо изненадващо в това бързане от страна на К.Нинова. Петков обяви,че подава оставката на правителството на 27.06.и тя трябва да осигури "подходящи постове" на "другарите си" от близкото и обкръжение, защото мисля,че скоро ще има избори и тя не е сигурна в резултата на БСП.
  • 19
    1
    българин
    Правилно! Ама трябва да се разграничите и от Корнелия Н.- гробокопачът на БСП.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари