БСП предлага Асен Василев за премиер

3
Партията ще се опита да състави кабинет с третия мандат
Партията ще се опита да състави кабинет с третия мандат Снимка: БГНЕС

Партията ще се опита да състави кабинет с третия мандат

БСП няма да върне третия мандат на президента неизпълнен, а ще се опита да състави кабинет в рамките на 47-ото Народно събрание, предаде NOVA

На Националния съвет на партията управленската програма е била подкрепена с голямо мнозинство - 96 „за”, 15 „въздържали се” и 2 „против”.

„Програмата влиза като проект за решение на НС с очакване да бъде подкрепена от институционално и отговорно мнозинство. Ако програмата събере необходимото мнозинство, на следващия ден внасяме кандидат за премиер - той ще бъде Асен Василев”, обяви Корнелия Нинова.

Ако програмата не бъде подкрепена, БСП ще върне мандата, обяви лидерът на партията. Тя призова да бъде получена подкрепа, защото това било важно за страната. Част от програмата били и предложения на ИТН

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    7
    .//.
    Очевидно е, че Корнелия е русофобка! Припомням случая с Решетников! Още тогава ясно заяви, че е за евроатлантизма и е срещу християнството! Т.е. се е прегърнала със сорос и с американските нпо-та на цру на сащ! БСП не е лява партия, а все повече се слива с крайно дясни партии! В парламента леви партии няма!
  • 10
    6
    Woo
    Евалата, русофилската БСП предлага русофоба Асен Василев за премиер. Чудя се единствено дали БСП ще влязат в следващият парламент. Очевидно следващите избори ще са IQ тест за русофилите.
  • 12
    5
    плюс минус
    Ужассссссс!!!!!
  • 7
    4
    Гошо куче лошо
    аСенчо да поотслабне. Къф шишак е станал. Ще пръсне гащите и ризката.
  • 15
    3
    До русенец от русенец
    Проверих, прав си! Нямам представа защо съм я смятал за пазарджишка селяндурка. Прочие, живял съм някоя и друга година във врачанско. Няма да коментирам. Та, сега започвам да се чудя, тая простакеса от турлаците ли е или от власите. То други там няма. Ако се срещнем някога ми напомни, че ти дължа питие, поне едно!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари