БСП нямало да се пазари за килограм зеле и моркови в преговорите за кабинет

0
Разговори за министерства не са водени, заяви Иван Иванов
Разговори за министерства не са водени, заяви Иван Иванов Снимка: БНТ

Разговори за министерства не са водени, заяви Иван Иванов

Има много предложения, има обявени спорни и безспорни предложения в областта на правосъдието и сигурността, а голяма част останали в графата да бъдат прецизирани. Toва заяви Иван Иванов от БСП в сутрешния блок на БНТ.

По думите му имало доста предложения в областта на правосъдието и сигурността, които щели да бъдат обсъдени на по-късен етап. В сферите на наказателното право нещата не бива да се правят от днес за утре, посочи Иванов и добави, че няма достатъчен брой народни представители, които да образуват мнозинство за промени в Конституцията.

Иванов не смята, че ГЕРБ и ДПС ще подкрепят такива промени в Конституцията. БСП са доста по-подготвени от другите народни представители, които влизат за първи път в политиката.

Иванов бе категоричен, че формулата, която била приета от всички преговарящи за кабинет с "Продължаваме промяната", е, че трябва да бъдат закрити специализираният съд и прокуратура.

Иван Иванов добави, че съдебната система трябва да бъде този инструмент, който държавата дава голяма степен сигурност и справедливост на гражданите.

Той се надява, че задачата пред БСП е да бъдат гарант за създаването на един стабилен кабинет. Политиката на БСП ще бъде гарант за стабилност на един бъдещ кабинет, но очакваме да бъдат преодолени търканията и противоречията в предишните парламенти, каза още Иванов и предупреди, че, ако започнат да се пазарят за килограм зеле и килограм моркови, може нещата някъде да пропаднат.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари