Брус Уилис страда от деменция

1
Болестта на звездата е открита от режисьора Мат Ескандари
Болестта на звездата е открита от режисьора Мат Ескандари Снимка: Getty Images

Актьорът Брус Уилис се бори с деменция

Болестта на звездата е открита от режисьора Мат Ескандари, който работи с Уилис по няколко филма, съобщава NOVA по информация на западните медии.

Истина е. Режисирал съм четири филма с него, така че знам от първа ръка. Тъжно е да видиш легенда като Брус Уилис да се руши пред очите ти. Видях какво е да се работи с него през последните няколко години“, написа режисьорът в коментар във Facebook под кадрите от слуховете за болестта на Уилис.

Сериозното заболяване може да извади актьора от света на киното. Деменцията все още е в начален стадий, твърдят медии.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари