Братя Галеви отровени?

0
Най-вероятно поръчката за отравянето на мафиотите е дошла от турската мафия
Най-вероятно поръчката за отравянето на мафиотите е дошла от турската мафия

Издирваните в цял свят топ мафиоти Ангел Христов и Пламен Галев са отровени.

Такъв зловещ слух обикалял от дни родните ъндърграунд среди, съобщава сензационно столичен седмичник.В момента и двамата бандити се намирали в болница в Дубай, където тамошните лекари правели всичко възможно да ги спасят, предава Блиц.

Според източници на изданието от престъпния свят опитът Галеви да бъдат убити е направен в ресторант, който е собственост на руснак. Няколко часа след като яли от гозбите, мафиотите се почувствали супер зле със симптоми като повръщане, втрисане и обилно потене. Засега била изключена хипотезата, че става въпрос за вирус или развалена храна, като според близки на двамата категорично ставало дума за умишлено отравяне.

За Пламен Галев това може да е второто поред. Миналата година най-големият мафиот на Дупница се подлагаше на химеотерапия заради тумор в мозъка, появата на който също беше след съмнителни обстоятелства. Геле изкара няколко курса на химеотерапия в супер скъпа частна дубайска болница, след което здравословното му състояние беше закрепено.

Най-вероятно поръчката за отравянето на мафиотите е дошла от турската мафия като отмъщение за десетки убийства, в които са замесени Галеви.

Двамата се сочат като поръчители на 10 убийства, свързани с овладяването на каналите за амфетамини от България към Близкия Изток. В МВР дори имало разработка, според която Пламен Галев и Ангел Христов лично са поръчали убийството на царя на каптагона Филип Найденов – Фатик.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари