Брат уби от бой сестра си в Созопол

2
От жестоките удари по корема е разкъсал черния дроб на жената
От жестоките удари по корема е разкъсал черния дроб на жената

Окръжната прокуратура в Бургас иска постоянен арест за 55-годишния Борислав от Созопол, който уби от бой сестра си Десислава.

49-годишна жена е била пребита жестоко в къща в Созопол. Ден след побоя тя е починала. За зверството е задържан брат й Борислав. Десислава живеела в София и отишла на гости на Борислав в Созопол, когато двамата се скарали. Мъжът започнал да я налага с всичка сила без да се усети, че може да я убие.

От държавното обвинение съобщиха ужасяващи подробности за трагедията в морския град. Боби Хлебаря е привлечен като обвиняем за това, че на 19-ти юни по непредпазливост причинил смъртта на сестра си, настъпила в УМБАЛ-Бргас вследствие на нанесена тежка телесна повреда.

В продължение на един час - от 09:00 до 10:00 ч., 55-годишният мъж налагал сестра си с ритници и юмруци. От жестоките удари по корема е разкъсал черния дроб и жлъчния мехур на 49-годишната жена, която въпреки усилията на лекарите починала в агония в болницата.

Борислав е обвинен в причиняване на смърт по непредпазливост. Очаква се днес Окръжният съд да реши дали да го остави за постоянно зад решетките.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари