Брайън Адамс няма да присъства на церемонията за "Грами"

0
Изпълнителят получи първата си номинация от повече от две десетилетия
Изпълнителят получи първата си номинация от повече от две десетилетия Снимка: Facebook

Изпълнителят получи първата си номинация от повече от две десетилетия

Брайън Адамс може и да е получил първата си номинация за „Грами“ от повече от две десетилетия насам, но няма да присъства на церемонията, защото има концерт същата вечер, предаде АП и БТА. Канадската рокзвезда е поел ангажимент за концерт в Лас Вегас в неделя и не иска да разочарова феновете си или екипа си, като го отмени.

„Работата си е работа. Искам да кажа, че в турнето ми участват 40 души, така че искам да съм сигурен, че ще им осигуря топла храна и обувки, разбирате ли?“ - каза той по-рано тази седмица.

Адамс е известен работохолик, който миналата година издаде четири албума: 15-ия си студиен труд „So Нарру It Hurts“, албум към „Хубава жена: Мюзикълът“, а също така „Classic“ и „Classic Pt. II“, в които той записва отново песни от каталога си, като се справя сам с повечето инструменти.

При класирането за „Грами“ тази неделя Адамс ще участва задочно в категорията за най-добро рок изпълнение със „So Нарру It Hurts“, заглавната песен от албума му. Предишната му номинация за „Грами“ е през 1998 г. с хита „I Finally Found Someone“.

Абсолютно съм изумен, че съм номиниран, особено след толкова дълго време. Но искам да кажа също, че съм наистина признателен. Не мисля, че ще спечеля, но съм щастлив, че съм номиниран“, каза изпълнителят.

За да спечели, Адамс трябва да се пребори с Бек и неговия кавър на песента „Old Man“ на Нийл Йънг, с „Patient Number 9“ на Ози Озбърн с участието на Джеф Бек, с „Wild Child“ на „Блек кийс“, с „Broken Horses“ на Бранди Карлайл, с „Crawl!“ на „Айдълс“ и „Holiday“ на „Търнстайл“.

Адамс подозира, че „Patient Number 9'“ ще спечели в чест на легендарния китарист Джеф Бек, който почина по-рано тази година.

Наградите „Грами“ ще бъдат раздадени за 65-и път утре, 5 февруари. Водещ на церемонията ще е комикът Тревър Ноа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари