Брад Пит се оттегля от Холивуд?

0
Филмовата звезда ще се отдаде на "полупенсиониране"
Филмовата звезда ще се отдаде на "полупенсиониране"

Филмовата звезда ще се отдаде на "полупенсиониране"

59-годишната звезда продължава да бъде едно от най-големите имена в киноиндустрията - но според информацията Брад планира да се оттегли от Холивуд.

Източник съобщи за рубриката Page Six на вестник "Ню Йорк Поуст": "Брад е решил, че иска да води спокоен живот занапред и преценява как да изглежда за него "полупенсионирането", предаде БГНЕС.

Филмовата звезда е продал 60-процентния дял в продуцентската си компания на френски медиен конгломерат. Въпреки това той възнамерява да продължи да играе.

Втори източник разказва пред изданието: "Едно от нещата, които е решил, е, че вероятно ще продължи да играе."

Междувременно Брад положи целенасочени усилия да изтрезнее след раздялата си с Анджелина Джоли.

Брад продължава да изпълнява мисията да подобри здравето си, след като успя да се откаже от навика си да пуши в условията на пандемията COVID-19.

Звездата от "Moneyball" първоначално се опита да ограничи количеството на пушените цигари - но в крайна сметка реши да се отдаде на амбицията си с цялото си сърце.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари