Божков: Променят Конституцията, за да защитят Шиши и Киро

2
Божков: "Никой не задава въпроса как от едно момче, което през 2013 г. декларира едва 50 000 лв., днес Шиши получава 21 млн. лв. само от “дивиденти"
Божков: "Никой не задава въпроса как от едно момче, което през 2013 г. декларира едва 50 000 лв., днес Шиши получава 21 млн. лв. само от “дивиденти" Снимка: БГНЕС

"Променят Конституцията на Република България, за да защитят Шиши и Киро"

Това написа на страницата си във "Фейсбук" скрилият се в Дубай обвиняем бизнесмен Васил Божков. В публикацията си той визира депутатът от ДПС Делян Пеевски и председателят на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България Кирил Домусчиев.

Според Божков имената на двамата "се свързват с трафик на забранени вещества и контрабанда от години". Ето и целия му пост: 

"Имената на Делян Пеевски и Кирил Домусчиев се свързват с трафик на забранени вещества и контрабанда от години. Но докато мутрите преди пазеха бизнеса си с бухалки и вериги — за днешните мутри тези “бухалки” вече са Прокуратурата и държавните институции.

Най-голямата гордост на Бойко — “разчистването” на контрабандните канали за цигари съвпада с монополизирането на бизнеса от “Булгартабак” и превръщането на Шиши в единствен играч на пазара.

Домусчиев и разработените канали на фармацевтичния му бизнес са поредното парче от пъзела.

Финалното доказателство за чадъра на държавата над мафията е че с години никой не задава въпроса как от едно момче, което през 2013 г. декларира едва 50 000 лв., днес Шиши получава 21 млн. лв. само от “дивиденти”.

Бойко и Гешев изглеждат слепи и за двамата.

Наглостта им стигна дотам, че да променят Конституцията на Република България, за да защитят Шиши и Киро.

Когато премиер и главен прокурор прикриват и защитават замесени в нелегален трафик лица, това е ясен признак, че държавата е управлявана от мафията.

Време е на това да бъде сложен край."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари