Настимир Ананиев: Вредни за България са ГЕРБ и ДПС, не правителството

1
"За първи път затворихме частната граница, която работи от години, без никакъв проблем. Законът за КПКОНПИ е внесен, милиардите, които са раздавани всяка година - за пръв път ги проверяваме", заяви Ананиев
"За първи път затворихме частната граница, която работи от години, без никакъв проблем. Законът за КПКОНПИ е внесен, милиардите, които са раздавани всяка година - за пръв път ги проверяваме", заяви Ананиев Снимка: БНТ, стоп кадър

"В ДПС са много, много нервни, вредни за България са ГЕРБ и ДПС, не правителството"

Това заяви депутатът от "Продължаваме промяната" Настимир Ананиев в "Говори сега" по БНТ

"За първи път затворихме частната граница, която работи от години, без никакъв проблем. Законът за КПКОНПИ е внесен, милиардите, които са раздавани всяка година - за пръв път ги проверяваме", заяви Ананиев.

По думите му 79% от текущите ремонти са основни ремонти и се заобикаля ЗОП, като се строи незаконно.

Ананиев обвини политическото ръководство на ИТН, че са възпрепятствали работата по Закона за КПКОНПИ.

"Г-жа Ива Митева излезе и критикува закона, а се оказа, че тя не е чела версията, която е входирана. След това каза - Ма те тук някои неща са оправени. Мисля, че законът е добре обмислен, няма перфектни закони, между другото. Въпросът е да има рамка, която да бъде използвана, за да може хората да чувстват, че има справедливост", коментира Ананиев.

Според него се вижда, че има народни представители със съвест, които искат да знаят, че са застанали от правилната страна в битката за България.

"Готови сме за избори, нас избори не ни притесняват", заяви Ананиев и определи като огромна грешка отстраняването на Никола Минчев от поста председател на Народното събрание.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари