Боян Расате: Нападателят на Сидеров беше наш кандидат за депутат

0
Боян Расате: Той определи действията на лидера на „Атака” като компрометиращи национализма
Боян Расате: Той определи действията на лидера на „Атака” като компрометиращи национализма

Не съм съгласен с твърденията, че Волен Сидеров има психични проблеми и затова действията му не трябва да се наказват, всичко което върши той е съзнателно. Това каза в студиото на bTV Боян Расате. Той посочи и други действия на депутата като инцидента с френската дипломатка в самолета за Варна и с клекшопа на „Раковска”, пише 24 часа.

Той определи действията на лидера на „Атака” като компрометиращи национализма. „Вече десет години този човек прави всичко, за да отблъсне хората от идеите, които ние в Българския национален съюз защитаваме”, каза Расате.

Националистът обясни поведението на атакиста с дългите години, в които е изпълнявал заповеди и е бил в подчинено положение и изведнъж се е оказал с власт и милиони левове в сметката.

Той определи като неприемливи действията на Волен Сидеров и защити Попов, срещу който има вече съдебно производство. „Няма как хора ,които се чувстват недосегаеми, да не бъдат обект на подобни нападения”, допълни лидерът на БНС и посочи като друг подобен пример нападението срещу лидера на ДПС Ахмед Доган.

Източник: 24 Часа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари