Ботьо Ботев: Малка е вероятността за щастлива развръзка в случая с Александър

2
По думите му основната версия е свързана със заболяването на детето
По думите му основната версия е свързана със заболяването на детето Снимка: bTV

По думите му основната версия е свързана със заболяването на детето

Ако трябва обективно да се оценява, малка е вероятността за щастлива развръзка с изчезналия Александър от Перник. Това каза криминалистът Ботьо Ботев по bTV.

Неадекватните действия на бащата към момента, недооценка на обстановката, недооценка на нещата, са попречили много със загубата на време, за да се вземат конкретни мерки. Ако се е реагирало веднага, е можело да не се стига до тази трагична обстановка“, заяви криминалистът.

По думите му основната версия е свързана със заболяването на детето.

Най-вероятно се е отклонило, както се е случвало и друг път, и оттук нататък в тази ситуация, като се има предвид, че времето, в което се случва това, е времето, когато започва тъмната част на деня 16:00 - 16:30, доколкото ми е известно, след час – час и половина е тъмно. Представете си едно дете, колкото и да е смело и да не обмисли някои неща“, допълни Ботьо Ботев.

Много е важно де се изведат насоките, организацията и мероприятията, които трябва да се провеждат. Когато се касае за дете, особено голяма е отговорността на всички, които работят и се занимават с тази история“, каза той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари