Ботьо Ботев: Александър е герой, друг човек трудно би издържал

1
Според него е било грешка, че бащата е подал късно информацията за изчезването
Според него е било грешка, че бащата е подал късно информацията за изчезването Снимка: bTV

Според него е било грешка, че бащата е подал късно информацията за изчезването

Това дете наистина е герой. Лично аз считам, че нормален човек в нормални обстоятелства трудно би издържал. Това е едно дете на 12 години, нощта психически влияе всеки нормален човек, а това е дете за приказ и показ”, заяви криминалистът Ботьо Ботев в предаването “120 минути” по bTV по повод изчезването на Александър от Перник и намирането му след 9 дни.

Той каза, че е вярвал, че това дете може да е оцеляло.

Винаги в един подобен случай най-съществени са първите часове. Тогава се събира онази точна информация, която може да се оцени, която може да се прецени и оттук нататък да се правят съответни изводи или обикновено да се изградят хипотезите на базата на събраната първична информация”, добави Ботев.

Криминалистът подчерта, че е имало много противоречия в началото от страна на бащата на детето. “Аз лично наблюдавах нещата също от поведението на бащата имаше някои неща, които реално не обективно се представяха. Това беше забелязано от всички хора и включи участващи в издирването, но психиката на всеки човек е различна. Така че бащата действително имаше някои неадекватни действия”, добави той.

Според него е било грешка, че бащата е подал късно информацията за изчезването.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    2
    нЕма начин
    Детето е имало някакъв нощен подслон. Дали в ловни хижи или заслони, но е имало с какво да се завие, да се затопли. Водичка и от локви може да е пило. Храната е мистерията. То с трънки и глогинки няма как да изкараш 8 денонощия. А и според кръвните му изследвания в Пирогов, детето е приемало храна.
  • 4
    1
    Наистина
    Абе пробвай с някой който е спортист и много ама много як дали ще издържи два дни при тия условия Бил ял круши и гъби Ноември сме брей .....
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари