"Ботев" пусна на търг тениски в подкрепа на малката Ева

0
Фланелката, с която Тодор Неделев отбеляза феноменалния гол от центъра в пловдивското дерби срещу "Локомотив" през седмицата, ще бъде разиграна на търг
Фланелката, с която Тодор Неделев отбеляза феноменалния гол от центъра в пловдивското дерби срещу "Локомотив" през седмицата, ще бъде разиграна на търг

Фланелката, с която Тодор Неделев отбеляза феноменалния гол от центъра в пловдивското дерби срещу "Локомотив" през седмицата, ще бъде разиграна на търг.

Парите ще бъдат дарени за лечението на момиченце от Асеновград. Освен тениската на любимеца на "жълто-черните", ще се наддава и за тази на Стивън Петков.

"Пускаме на търг две тениски. Първата е на Тошко Неделев с тази тениска вкара от центъра гола на "Локо "с всички подписи на футболистите, размер М. Втората е на Стивън, размер ХЛ. Парите, събрани от тениските, ще отидат за малката Ева от Асеновград, нека помогнем да се оправи. В момента тя е на морфин и на системи и не може да се храни самичка заради големите болки. Благодарим на всички футболисти на "Ботев" Пловдив 1912 от сърце. Нека търгът започне сега. За тениската на Тошко Неделев търгът приключва на 12.12. в 19.12 часа. Най-голямото надаване печели", гласи съобщението в социалните мрежи.

Как можете да помогнете на 4-годишната Ева можете да разберете във Фейсбук страницата "Заедно даряваме живот на Ева от Асеновград".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари