Борисов се пази от Горанов и Стоянова

0
Който е тръгнал да се обвързва с Борисов в политиката, трябва да е готов за това - всеки момент може да го хвърли на вълците, за да се опази. Дори да е от най-приближените му
Който е тръгнал да се обвързва с Борисов в политиката, трябва да е готов за това - всеки момент може да го хвърли на вълците, за да се опази. Дори да е от най-приближените му Снимка: БГНЕС/архив

 

Отсъствието на Владислав Горанов и Менда Стоянова от листите на ГЕРБ за изборите подсказва, че Борисов се пази от тях, защото могат да влязат в разследване за подкупи, раздавани от Васил Божков

По обясненията на изгнаника в Дубай, Борисов му казал, че ще "оправи работата" със закона, за да облагат по-благоприятно лотариите, но поискал "ще помагаш". Както Божков се изрази - такса "помагане".

И Борисов го пратил при Менда и Горанов. Имало е срещи, Божков ги доказа и с есемеси. Законът е "оправен" както трябва, така думите на Божков се потвърждават.

Сега двамата отпадат от листите на ГЕРБ. Симптоматично е. Ще има развитие на скандала там. Дали с този главен прокурор, дали със следващ, който може да дойде скоро с промяна в закона.

Но Менда Стоянова и Владислав Горанов едва ли ще се жертват като в мафиотските филми, да мълчат за боса и да лежат в затвора. Борисов няма да се измъква вечно.

Който е тръгнал да се обвързва с Борисов в политиката, трябва да е готов за това - всеки момент може да го хвърли на вълците, за да се опази. Дори да е от най-приближените му.

Иван Бакалов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Вчера си купих чадър и заваля. Днес ще си купя презервативи.

Харесай Дунавмост във Фейсбук