Бойко Борисов: Едно патронче струва 50 стотинки, в Украйна е отивало на едно евро

4
"Защо допуснахме да има посредници между нас и нашите братя украинци", попита лидерът на ГЕРБ
"Защо допуснахме да има посредници между нас и нашите братя украинци", попита лидерът на ГЕРБ Снимка: Фейсбук

"Защо допуснахме да има посредници между нас и нашите братя украинци", попита лидерът на ГЕРБ

На среща с депутати в централата на ГЕРБ лидерът на партията Бойко Борисов коментира, че статията във вестник „Ди велт“, че България е помагала на Украйна с оръжие при правителството на премиера Кирил Петков, е много хубава. "Ако тогава имахме официален договор, щяха да са действително герои, само че те станаха партия на посредниците на горивата и оръжието", каза Борисов, цитиран от БТА.

Законът, който приехме впоследствие, можеше да го приемем тогава, отбеляза Борисов. Нямаше да има посредници. Когато има посредници възникват въпроси. Едно патронче струва 50 ст., в Украйна е отивало на едно евро, коментира още той. Според депутата Христо Гаджев по този начин около 800 млн. лева са усвоени в нечии джобове.

Защо допуснахме да има посредници между нас и нашите братя украинци, защо дори не ги дарихме и да сме там, където са всички бели държави и до осъдим режима на Путин, с действия“, попита Борисов.

Сега „Ди Велт“ и другите медии в България щяха да кажат браво на България и тогавашното правителство, браво на българския парламент и политически отговорните партии, които от първия ден на войната сложиха украинското знаме, посочи лидерът на ГЕРБ. "Браво, че сте го правили, лошо е, че сте лъгали", каза Борисов.

"За съжаление войната се усложнява, става все по-кръвопролитна, все повече страни се замесват и нищо не показва, че ще спре", посочи той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -3
    5
    Сашо
    Чакай бе какви братя сме ние с Украйнците?Има Бесарабски Българи.А тези патрончета, ще се стреля и кой знае.Евро джейнджърсвото скоро ,ще свърши.И Тръмп ,ще раздава шамари наред.
  • 1
    4
    Бастуня
    Бат Бойко, внимавай какво говориш, защото силните на деня бързо се сменят!!!!Утре ако дойдат руснаците, да не бягаш като гладен циганин откраднал нафтова печка, и да се оправдаваш като ощипана мома, всички дме ставали свидетели на духовната птоституция с нашия политически ,,ЕЛИТ"....
  • 8
    3
    Бойко е по-добър от Рачков
    Когато има посредници, тогава ти може да твърдиш като другарката Нинова , че не си продал едно патронче ! Защо се правиш на луд , или не се правиш ?
  • 19
    2
    Мунчо
    А ти, Тиквомире, колко пъти по 800 милиона лева открадна?
  • 21
    1
    SB
    Н али помогнахме на Македонците .И какво ни казха ТИКВО.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари