Ще поевтинеят ли горивата у нас?

1
Готвят се два законопроекта, които евентуално да повлияят на цените на горивата
Готвят се два законопроекта, които евентуално да повлияят на цените на горивата Видео: NOVA

Готвят се два законопроекта, които евентуално да повлияят на цените на горивата

Служебното правителство готви законопроект, който да позволи понижаване на цената на горивата, съобщи министърът на икономиката Никола Стоянов. От ГЕРБ-СДС също ще внесат още в понеделник в Народното събрание законопроект. Това заяви лидерът на формацията Бойко Борисов пред актива на партията в исперихското село Малък Поровец, предава NOVA.

Но лидерът на ГЕРБ беше категоричен, че преди това иска да проведе диалог с останалите партии, за да може да бъде постигнат някакъв резултат преди връчването на мандатите. А дотогава има още време, тъй като президентът Румен Радев иска да проведе консултации с политическите сили и след това да връчи мандатите. А утре е едва втората среща - тази с „Продължаваме промяната”.

Предложението за намаляване на цената на горивата – от ГЕРБ искат закон за облагане на свръхпечалбата от руски петрол. Идеята е за всеки литър петрол, който се продава на българския пазар, да се отделя по 1 лев за Фонда за енергийна сигурност.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари