Борисов от джипа: Да видят хората какво се строи докато фигурантите фигурират

3
Борисов се крие от тълпата, но от джипа си е много словоохотлив
Борисов се крие от тълпата, но от джипа си е много словоохотлив Видео: Facebook

Това заяви премиерът по време на инспекция с джипа

“Сега казват, че съм бил казал, че са фалшиви. Думата беше “аранжиран” - занасяш, подреждаш... Видя се. За съжаление - един рафт с лекарства. Снимаха ми всичко, както си е било 10 години. Как пък знае точно в това чекмедже?? Щото го е аранжирал. Трактовката е на фигуранта. Днес най свободните медии не разбрали, че шиши е депутатът Пеевски и не съм говорил с имена, щото ме било страх”

"Господин премиер, докато Ви няма аранжировката може да стане сериал" - чу се гласът на пресаташето на Борисов Севдалина Арнаудова, разкрива FROG NEWS .

"Аз трябва да се обяснявам... Измислят и скалъпват и се видя - живея като аскет в непипнато и неремонтирано жилище. Само лекарства. Казармено подредени дрехи. Само мъжки, няма женски. Не живея с никого. Сам съм като куче и някой в сенките пълзи и снима. Добре, че го пуснаха тоя клип в паниката. Някой е стоял до мене, правил записи, аранжирал", коментира още Борисов.

"НСО не са ни виновни. Това в най-строго охранявани места в света... Когато има такава престъпна група за проникване... Това са обучени хора", отсече Борисов и допълни - той е доверчив човек.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари