Борисов: Дъщеря ми е без работа заради мен!

2
Аз казах да не правят сестра ми шеф на болница, въпреки че има над 30 години стаж, заяви премиерът по повод шуробаджанащината
Аз казах да не правят сестра ми шеф на болница, въпреки че има над 30 години стаж, заяви премиерът по повод шуробаджанащината

Премиерът Бойко Борисов обяви, че дъщеря му не можела да започне работа заради него, а лично той бил казал да не назначават сестра му за шеф на общинска болница.

"Стои момичето, плаче и казва: "Не мога!". Ако я пратя в частна фирма, заминава фирмата. Пратя ли я на държавна работа, това ще бъде гейт", каза Борисов по повод обвиненията за шуробаджанащина при назначенията на различни нива във властта, предаде OFFNews. 

Борисов подчерта, че лично бил против сестра му д-р Красимира Иванова да стане шеф на общинска болница, въпреки че има над 30 години стаж. 

"До ден-днешен кълне Москов, но всъщност истинският виновник съм аз. Аз ги помолих да не я слагат", каза Борисов преди днешното заседание на Министерския съвет, което се проведе в резиденция "Евксиноград".

Борисов подчерта, че ще започнат проверки за роднински връзки във властта, като посочи и някои примери за оставки след идването на ГЕРБ на власт. 

"Съпругата на финансовия министър Владислав Горанов беше в министерството много преди него. И той я уволни, защото има конфликт на интереси. И тя седи вкъщи, киселее, нервира се, сърди се", каза Борисов.

"На много места млади хора, които влязоха в ГЕРБ, впоследствие се сприятелиха, създадоха семейства и деца. Нормално е с най-близките си и да работиш, и съответно да ги поканиш, ако се жениш, да сложиш подписа", допълни премиерът

Той каза, че е приел да стане кум на началника на пресцентъра на ГЕРБ Севдалина Арнаудова, защото тя поставила това условие да узакони дългогодишната си връзка. За това пък настоявал самият Борисов, който ги насили да се оженят. 

"За мен това е важно. Насилих ги да се оженят и си платих това с подписа. И други съм оженил много такива", заяви премиерът. 

Източник: OFFNews
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари