Борислав Сарафов: Мигрантите в камиона са умирали бавно и мъчително

0
Това заяви директорът на националното следствие на специален брифинг след като вчера бяха открити 18 задушени мигранти
Това заяви директорът на националното следствие на специален брифинг след като вчера бяха открити 18 задушени мигранти Снимка: БГНЕС

Това заяви директорът на националното следствие на специален брифинг след като вчера бяха открити 18 задушени мигранти

"Тези 18 загинали млади хора и мнозината пострадали са резултат от дезинтеграцията на институциите, от прочистване на МВР от предишен вътрешен министър. Закриха най-сериозния елемент от борба с организираната престъпност – Спецследствието. Резултатите са видими". Това заяви главният прокурор Иван Гешев на специален брифинг пред медиите след като вчера бяха открити 18 задушени мигранти, предаде NOVA.

Зам.-главният прокурор и директор на националното следствие Борислав Сарафов изтъкна дейността на своите служители. Той разказа какво са открили следствените органи и че пострадалите са умирали бавно и мъчително в продължение на 30 до 60 мин.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    3
    Ааааа,
    Баси кефа! Нямаше ли място в този камион и за няколко (100 -150) БГ депутата? Желаещи да емигрират към любимите си US щати?
  • 4
    2
    Особености на БГ политика.
    Такова "прочистване на МВР" се наричаше "оптимизиране на състава" и не води началото му "от предишен вътрешен министър". Нека Каскета да каже, след 1989 г. колко пъти се променяше ЗМВР и колко на брой министри на МВР се сменяха!?
  • 5
    1
    ...
    20 годишни войници до един. ЕБАЛ СЪМ ГИ ! не съм ги врял там насила. вместо да си стоят по къщите и да вдигат собствените си държави на крака ми се разбягали тук като хлебарки на светната лампа. ЕБАЛ СЪМ ГИ ! тотално нулево състрадание изпитвам към тях. искам дори да се стреля по тях на границата. да минават на пунктовете, както е редно. и мен ме мачкат мафиоти и чужди посолства, майка ми ще умре от глад без мен с 380 лв. пенсия 40г. работила но си седя на гъза и каквото зависи от мен да се подобри мизерията го правя. не съм се качил на колесник да бягам в сащ или канада.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари