Борислав Българинов: Изпращаме една нелека, но със сигурност сполучлива година!

0
Вярвам, че тепърва ще се открият нови хоризонти пред всеки един от нас!
Вярвам, че тепърва ще се открият нови хоризонти пред всеки един от нас!

Вярвам, че тепърва ще се открият нови хоризонти пред всеки един от нас!

Изпращаме една нелека, но със сигурност сполучлива година – сполучлива за родната демокрация и българското общество. През 2021-а доказахме, че заедно можем да променим България и да я превърнем в място, в което децата ни искат да остават и с което ще се гордеят. Сигурен съм, че имаме куража и силите да продължим това нелеко дело и с общи усилия да съградим основите на едно общество, в което прийомите на неправдата, липсата на почтеност и стремеж за лични облаги са единствено и само част от миналото.

С тези думи областният управител на Русе Борислав Българинов се обръща към жителите на региона в навечерието на един от най-светлите християнски празници – Рождество Христово и по случай предстоящата нова година.

Пожелавам ви късмет и успехи, но нека помним, че те не идват като новогодишен подарък, а зависят от нашите общи дела! Вярвам, че тепърва ще се открият нови хоризонти пред всеки един от нас!

Радвайте се на споделеното приятелство и душевната щедрост. Бъдете здрави! Честито Рождество Христово и Успешна Нова 2022 година!“, допълва още Българинов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари