Борис Ячев: Кацаров назначи жена на 75 години за съветник, но спазва закона за проф. Кантарджиев

0
Безумията на управляващите нямат край!
Безумията на управляващите нямат край!

Здравният министър може да назначи жена на над 75 години за личен съветник, но държи да спази закона по отношение на проф. Кантарджиев

Безумията на управляващите нямат край! Днес здравният министър Стойчо Кацаров – човек без нито ден лекарски стаж, изгони уважавания проф. Тодор Кантарджиев. Под предтекст – навършени години за пенсиониране.

Проф. Кантарджиев бе един от най-дейните български лекари по време на пандемията. Човек, който с риск за собственото си здраве ръководеше в изключително тежкия момент за целият свят най-натоварената структура към МЗ – Национален център по заразни и паразитни болници. Експерт, който с появата си внасяше успокоение в обществото ни, който стана лице на здравият разум по време на пандемията. И вместо да го награди - недоразумението в здравеопазването Стойчо Кацаров решил да го пенсионира... заради навършени 65 години... А само преди няколко дни същият министър назначи за свой придворен съветник проф. Мира Кожухарова, която е на над 75 години. Неистовото желание за реваншизъм при новите „управляващи“ няма край. Жалко е, че Стойчо Кацаров стана изпълнител на поредна мокра поръчка. Досега смятах, че той ще остане в новата ни история с нелепото назначение на парламентарен секретар /с 4 хиляди лв. заплата/ за времето, когато няма Парламент. Но днес министърът надмина себе си.

Жалко... познавам Кацаров от битието му на виден седесар и демократ, не вярвах, че ще падне до нивото на червена подлога.

Борис Ячев

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари