Борис Джонсън прави лицеви опори за здраве, докато нашият премиер спи с кюлчета злато

1
Би било добре да видими Борисов да прави лицеви опори както Борис Джонсън
Би било добре да видими Борисов да прави лицеви опори както Борис Джонсън Снимка: в."Мейл он съндей"

Британският премиер Борис Джонсън направи няколко лицеви опори, за да покаже, че е в страхотна физическа форма по време на интервю за в. "Мейл он съндей", само месеци, след като се бореше да оцелее от коронавируса в болница, предаде Монитор

Джонсън, който е известен с интригуващите си каскади по време на кампанията за напускане на Европейския съюз и докато беше кмет на Лондон, използва интервюто, за да разкрие планове за финансиране на инфраструктурата, за да се помогне на Великобритания да се оттласне след карантината заради коронавируса.

Британският лидер обаче се стремеше и да демонстрира, че напълно се е възстановил, след като през април даде положителна проба за коронавирус и прекара няколко дни в интензивно отделение. Малко по-късно той каза, че престоят му там е можел да свърши и по друг начин.

Джонсън се похвали цветисто чрез популярна поговорка, че е като "добре хранено куче в месарница", за да подчертае колко добре е вече.

И макар да беше с риза и вратовръзка, показа на журналистите как прави лицеви опори. След това обобщи, че страната е на път да направи скок напред, а той самият е преизпълнен с енергия и никога не се е чувствал по-добре.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари