Бомбени заплахи в 10 мола в Москва

1
Посетителите на повечето от моловете са евакуирани
Посетителите на повечето от моловете са евакуирани Снимка: ЕPA

Посетителите на повечето от моловете са евакуирани

Около 10 търговски центъра в Москва са евакуирани заради бомбени заплахи, съобщи говорителят на градската служба за извънредни ситуацио, цитиран от руските медии и bTV.

"Бомбени заплахи са получени в около 10 търговски центъра днес. Посетителите бяха евакуирани от повечето от тях. Сградите се проверяват", коментира той, като добави, че няколко мола вече са проверени и са възобновили нормалната си работа.

По-рано днес руският портал "Маш" съобщи, че поради предполагаема заплаха от заложени бомби днес 700 души са били евакуирани от болница "Пирогов" в Москва, където се лекуват ранените от петъчния терористичен акт в концертната зала "Крокус Сити Хол".

Според непотвърдена информация, публикувана на портала, в "Пирогов" е изпратено писмо за самоделни фосфорни взривни устройства с таймер.

От ноември 2019 г. Москва се сблъсква с поредица от фалшиви бомбени заплахи срещу училища, съдилища, търговски центрове, магазини и висши учебни заведения, отправени от неидентифицирани лица по електронна поща.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    4
    N/A
    Интересно ми е накакви факти се базира изказването на N1? Доста глуповато изказване :|
  • 2
    3
    fireworx.ru
    Скоро и аз ще бера, ама не плодовете, а мъдете на някой мигрант. Нямам търпение да ми разширят геврека!
  • -5
    2
    fireworx.ru
    тероРуZZстан лека полека започва да си бере "плодовете"! Народа го е казал много добре: "Който сее ветрове - жъне бури".
  • 1
    1
    ДаКастрирамеСулюПаситто
    Говедарите(ФАЩ) вече започнаха да прекаляват с насирането.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари