Бомба от Втората световна война се взриви във Великобритания

1
Инцидентът се случва по време на обезопасяването ѝ от сапьори
Инцидентът се случва по време на обезопасяването ѝ от сапьори

Инцидентът се случва по време на обезопасяването ѝ от сапьори

Бомба от Втората световна война, открита във Великобритания, се взриви неочаквано в петък, съобщава Ройтерс, предава bTV.

Инцидентът е станал в квартал Грейт Ярмут в Норфолк, докато сапьори са се опитвали да обезопасят бомбата.

От полицията съобщиха, че няма пострадали при взрива.

Бомбата беше открита по време на драгиране в река Яре във вторник. Хората в района са били евакуирани.

Екип от сапьори е планирал да среже бомбата, за да контролира експлозията, но за съжаление тя е избухнала преди това да се случи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    5
    Име
    Не знам човека с молитвата дали е дърт, с 2 лв. в джоба, обаче историята си е история. Много "благини" видяхме от "Съюзниците" ни. Освен бомбите мога да напомня за изнудването на България да затворим половината АЕЦ, а за да ни натикат в НАТО трябваше да си скрапираме армията. Това са факти. Другото е от Лукавия.
  • -4
    4
    Анонимен
    Да в интерес на истината госсподина с молитвата има голяма вероятност да е от Русе.Там е пълно с дърти изкукали чикиджии, нереализирани в живота,мозъчно ограничени с 2 лв в джоба.Мразещи всички и всичко живо .Плюещи по всичко различно което се различава от ,,добрия комунизъм,,.Спомените са им все как са крали от работа, шкембето било 25 Ст, баничката 10.И как като му трябвало нещо го изнасял от работа.И не обичат да плащат.И ръси огън и жупел по всичко свързано с Европейски съюз и Америка.Въпреки че сигурно ползва западни стоки.И америнците и демокрацията му е виновна за разсипаната държава и жалкия мижав и беден живот който е водил.И най важното!!!Последния път когато е излизал извън града е било преди 30 год .а живота му е протекъл на работа и в кварталния магазин.А за ходене в друга държава и дума да не става
  • 5
    3
    Каквото повикало ...
    Един закъснял поздрав за Чърчил от Хитлер.
  • -6
    2
    ах
    интересни молитви имаш, сигурно сi неква нещастна стара лелка или дърт чикиджия нереализиран в живота мразещ всичко живо
  • 6
    1
    Добрата фея
    Дай, Боже, всеки ден по три такива бомби да избухват във „Великата“ Британия, и поне по още пет в Съединените американски щати! Да си спомнят като са бомбардирали цивилното население на София, Кюстендил, Гюешево, Сирищник, Върба, Петрич, Хотово, Божурище, Биримирци, Дупница, Църквино, Веселина, Желязковец, гара Самуил, Велико Търново, Горна Оряховица, Лясковец, Нареченски бани, Пловдив, Царева ливада, Гагово, Сухиндол, Новачене, Дяково, Върбица, Драгани, Сопот, Ботево, Ракево, Бара, Роскот, Генерал Лазарево Гайтани, Враца, Русе, Стара Загора, Казанлък, Лом, Шалтиково, Чупрене и Люта, Оряхово, с. Долни Цибър, с. Згалево, с. Парлец, гара Букьовци, при с. Дебели лак, Свищов, Сомовит, и Белене! Също пожелавам на оня педераст, Сюлейман Пусси, дето ни направи „приятели“ и „съюзници“ с тия изроди – да пукне в адски мъки, омазан до устата със собствените си лайна! Амин!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари