Болно ми е, мой съратник се оказа долен предател!

0
Заради проклетата власт си е продал душата и е продал и мен
Заради проклетата власт си е продал душата и е продал и мен

Това, че са ме подслушвали слугите на Буда, Пеевски и Гешев не ме нито изненадва, нито притеснява. Изродите това знаят, това правят. А са ме подлсушвали защото ги е страх от мен и БОЕЦ, което доказва, че сме на прав път.

Болно ми е от друго. От това, че човек, който съм считал за един от най-близките си приятели и съратници се оказа долен предател, като е писал и разпространявал доноси срещу мен. С едничката цел да стане депутат, или министър.

БОЕЦ сме излизали многократно през годините в негова защита, заради него ни замеряха с камъни и домати, лично аз съм пътувал много пъти до София, за да му търся помощ и да го запознавам с други приятели, които да му помагат. Спал съм в ателието му, а той ме е клеветил и доносничил срещу мен. Заради проклетата власт си е продал душата и е продал и мен. Вероятно е считал мен и БОЕЦ за конкуренция, или заплаха.

Това е тъжно и страшно, предателите са по опасни и вредни от мутрите и мафията. Той стана министър, но си остава същият предател и страхливец, а аз продължавам да водя битките си срещу злото и мафията превзели страната ни. Все си мисля, че съм обръгнал, а след всяко предателство все така боли.

В сряда ще публикувам документите за подслушването. И името на предателя.

Битката продължава!

Георги Георгиев / БОЕЦ

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Жена се кара на мъжа си:
- Спри да пиеш и да лазиш, че детето гледа от тебе и трета година не може да проходи.

Харесай Дунавмост във Фейсбук