Бойко Василев се развежда

0
Водещият на „Панорама" не може да загърби миналото
Водещият на „Панорама" не може да загърби миналото

Водещият на „Панорама" Бойко Василев се развежда със съпругата си Адриана Петрова, научи сензационно „Всеки ден".

Информацията ни бе потвърдена както от източници от високата бяла сграда на „Сан Стефано" 29, така и от семейни приятели на доскоро щастливото интелектуално семейство.

Журналистът предприел крайното си решение, защото не можел да прости изневярата на законната му половинка от преди много години. В коридорите на БНТ се говори, че Василев дори вече се изнесъл от семейното жилище и подготвял формалностите по юридическата раздяла с жена си. Решението било трудно за Бойко, но въпреки това той бил непреклонен, че няма как да преглътне унижението да е рогоносец.

Двамата с красивата Адриана имат 15-годишен син Васил. Бракът на наследника на Иван Гарелов бе в криза още преди 8 години. Тогава Бойко Василев с потрес научил, че Адриана, която е юрист, е интимна с неин мастит колега адвокат. Въпросният мъж дори бил сред екипа, съветвали защитниците на нашите медици в Либия, твърдят запознати.

Според тях по онова време адвокатът, който бил по-възрастен от съпругата на Бойко Василев, бил ерген, а освен че бил заможен, бил и доста галантен кавалер. Злите езици твърдят, че забежката на Петрова станала, когато синът им вече тръгнал на училище.

Преди време Адриана бе назначена за и.д. шеф на правителствената дирекция „Обществени поръчки" по времето на НДСВ, а сега работи на свободна практика. Бойко Василев бил бесен на съпругата си, че му слага рога и че за това се разчуло не само в телевизионните, но и сред адвокатските среди. Мистър „Панорама" се разсърдил жестоко, че с изневярата си жена му сринала тотално авторитета в БНТ и всички шушукали злостно зад гърба му.

Десетина години след неприятната за Бойко Василев случка той вече решил да се раздели окончателно с Адриана. Тогава журналистът не се решил на крайното решение заради малкия си син, който по онова време щял да преживее раздялата им твърде емоционално и имало опасност това да му докара психическа травма за цял живот.

Сега Васко вече бил на 15 и със сигурност щял да приеме раздялата на родителите си по-леко, твърдят запознати. Освен това Бойко Василев смятал, че като баща сега можело да проведе по-лесно разговор с тийнейджъра и да му обясни разпада на семейството. Колеги на журналиста пък припомнят, че той е безкрайно привързан към Васко, още повече че раждането на детето било свързано с усложнения и животът на бебето и на майката висели на косъм.

„Най-вероятно има и друга причина. Кой знае, може би Адриана има нова авантюра в момента, или пък Бойко може би е открил подходящата за себе си жена", коментират по коридорите на БНТ.

Източник: Всеки ден
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари