Бойко Ноев: Във взривовете у нас винаги са присъствали руснаци

0
Ще бъдем ли ние отново васална държава, попита бившият военен министър
Ще бъдем ли ние отново васална държава, попита бившият военен министър Снимка: БГНЕС / Архив

Ще бъдем ли ние отново васална държава, попита бившият военен министър

"Сред повечето от 10 инцидента с взривове на боеприпаси у нас е доказано присъствието на руски граждани. Те са присъствали по времето на или са били съпричастни към взривове и в други държави, в частност Чехия. Доказано са присъствали и вероятно участвали в отравянето на Скрипал (Сергей Скрипал, бивш офицер от руското военно разузнаване - б.р.) във Великобритания". Това заяви пред bTV експертът и бивш военен министър Бойко Ноев.

"Взривът, който се случи онзи ден е един от вече повече от 10 инцидента, които се случили в България.

Това ни дава възможност да се направят някои обобщения, които касаят както вътрешнополитическия живот в България, така и някои елементи на геополитиката и нашето отношение с други държави. Аз бих казал, че този инцидент ни има отношение към общо казано по-големи групи проблеми и отношенията на България с Русия", каза Ноев.

Той подчерта, че се знаят тези руски граждани - имената им, кога да били в България.

Според него нямаме качествено разследване на тези взривове.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари