Бойко Борисов: Ще поискаме забрана и на вноса на руски газ

0
В момента, след изключително антируските действия на ПП, в България има само руски газ, заяви лидерът на ГЕРБ
В момента, след изключително антируските действия на ПП, в България има само руски газ, заяви лидерът на ГЕРБ Снимка: Бойко Борисов / Facebook

В момента, след изключително антируските действия на ПП, в България има само руски газ, заяви лидерът на ГЕРБ

Лидерът на Бойко Борисов ГЕРБ заяви пред симпатизанти на партията в София, че не той, а Кирил Петков е поканил Калин Стоянов за вътрешен министър. Борисов обяви, че ще търси подкрепа от изпълнителната комисия на партията, за да предложи на Народното събрание да гласува забрана за внос на руски газ в България.

"В момента, след изключително антируските действия на ПП, в България има само руски газ. Не знам дали ще намеря достатъчно сподвижници. Следващите дни в парламента да вземем решение, за да забраним, както руския петрол, така и руския газ. И тогава да ги питам всичките комисионери на гръцките фирми, защото само от Гърция влиза газ, да знаете, че ние досега сме платили за 11 танкера все едно са превозени през България, когато медиите в България вдигаха страховита еуфория как ПП са докарвали американски газ. Всъщност един танкер е останал в Турция. Другите 11 сме ги платили все едно са минали и изцяло внасяме руски газ от Гърция", каза Борисов, предаде БНТ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    3
    Dfyw
    Ако имаш все още малко останало достойнство,спри да говориш за каквото и да било и където и да е!!! Просто си затвори фалшивата уста!!!! Не се траеш!!!
  • 4
    2
    Мирко
    Този престъпник защо още е на свобода? До кога ще вреди на РОДИНАТА ми?
  • 12
    1
    НАП защо спи?
    Тоз дъртак не беше ли спипан проснат по гол задник на едно легло, с презервативи, пищов и с огромно количество недекларирана валута?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари