Бойко Борисов: Всички българи ще си платим за трите години експеримент

0
Лидерът на ГЕРБ бе категоричен, че не познава Николай Николов - Паскал
Лидерът на ГЕРБ бе категоричен, че не познава Николай Николов - Паскал Снимка: Бойко Борисов / кадър Facebook

Лидерът на ГЕРБ бе категоричен, че не познава Николай Николов - Паскал

"Не съм гледал социологическите проучвания за изборите. Мисля, че на много хора, които видяха как са се възползвали колегите от властта, това е повлияло. Не се интересувам от другите партии. В Закона за отбраната се постигат неща, надявам се всички да подкрепят промените. В енергетиката също трябва да се навакса много, за да се изпълнят ангажиментите към миньорите. Във финансите се надявам Спецов, заместникът му, тези, които ще се занимават с приходите от партията на промяната, да дадат всичко от себе си да наваксат изоставанията." Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти, предаде Novini.bg.

В щаба за изборите всички ще приветстваме решението министър Георги Гвоздейков да го оглави, за да се проведат честни избори. Не познавам Георги Димов, но е бил заместник на Спецов“, уточни той.

Борисов подчерта още: „Имам доверие на хората, които честно и отговорно са си вършили работата, а не просто на хора от „Продължаваме промяната“. Ако Гвоздейков договори с тях, ще стане като на предните избори – ала-бала.

На въпрос с кого ще седне на масата за разговори след изборите, той заяви: „Има два-три месеца до тогава. Всички българи ще си платим тези три години с огромните заеми и дългове, които сме наследили – над 20 и кусур милиарда нашите деца ще ги платят заради три години експеримент.

Той бе категоричен, че не познава Николай Николов - Паскал.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    4
    До Читател
    През първите 4 години на своето управление ББ замрази пенсиите и затова те изостанаха от инфлацията. Още един проблем: в България пенсиониран получава около 40 процента от получаваната си брутна заплата, а в Европа - между 60 и 80 процента
  • 7
    3
    Тоя
    по навик си лъже с 200
  • 9
    2
    Читател
    При Б.Б.,пенсията ми беше 676.78 лв.За три годишния период на "упадък" според него,днес получавам,1,385.90 лв.Огромните кражби през предходните 12 години при управление на партията мастодонт,удариха по джобовете на обикновените хора.Ако не са феодалите на герб в структурите по места,които трябва да си пазят тлъстия кокал и най платената социологическа агенция,би отразила друг,много по различен резултат от изборите, каквито и да са,когато и да са.Дано на 9-ти юни,на тази историческа дата,отново да има преврат, но да бъде в правилната и желана от народа ни посока.
  • 12
    1
    фена на Путин
    От теб си платихме най-жестоко.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари