Бойко Борисов пуска „лъмбър" брада

0
Премиерът Бойко Борисов хареса новата „лъмбър" мода
Премиерът Бойко Борисов хареса новата „лъмбър" мода Снимка: Агнес Асенова

Премиерът Бойко Борисов хареса новата „лъмбър" мода (хит по света е мъжкарското излъчване с доста набола брада, б.ред.) и в тон с актуалнитe тенденции напоследък се появява с добре оформена брада и лек мустак. Без да прекалява с естествения аксесоар, министър-председателят вече си позволява да не се обръсне повече от три дни. На „Дондуков" 1 всички забелязали, че Борисов е изоставил специфичното си „катинарче", което стана негова запазена марка в последните години.

Въпреки че няма как да облече карирана риза под сакото, за да следва манията по „дърварския" вид на силния пол, обхванала цял свят, Борисов все пак показа, че е модерен мъж. Министър-председателят по принцип никога не е крил, че не одобрява метросексуалния вид и тези, които се ужасяват от всяко косъмче, но пък „лъмбър" стилът, излъчващ неподправена сила и увереност, му допаднал особено много. В края на краищата мъжете трябва да си изглеждат по мъжки, припомнил старата максима Бойко Борисов.

„Отива му много, придава му допълнителен чар и енергия", веднага изкоментирали дамите в кабинета, забелязали промяната у шефа си. От мъжете пръв вицето Томислав Дончев, който е върл почитател на тридневната растителност, честитил брадата на Бойко, като се запалил и той да поудължи неговата, за да е в тон.

Сред министрите с най-гъста брада се слави правосъдният министър Христо Иванов, който открай време си изглежда като истински лъмбър. Винаги обрасъл е и културният министър Вежди Рашидов, когото май никой не е виждал голобрад. Може всичко друго да променя, но в никакъв случай не бих се обръснал, признавал скулпторът. Борисов обаче нямал намерение да се разхожда с толкова голяма брада и въпреки всичко получил куп комплименти за сегашния си вид.

Всъщност премиерът открай време редува дълги периоди, в които ходи гладко избръснат и седмици, в които се появява на обществени събития с леко набола брада. От времето, в което беше главен секретар на МВР обаче, Борисов не е пускал толкова гъста растителност, колкото в последните няколко дни, отбелязаха наблюдателни гербери.

Източник: Всеки ден
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари