Бойко Борисов празнува рождения ден на внучето си Бойко

3
Лидерът на ГЕРБ не пропуска да отбележи празника на внук си в социалните мрежи всяка година
Лидерът на ГЕРБ не пропуска да отбележи празника на внук си в социалните мрежи всяка година Снимка: Facebook / Личен архив

Лидерът на ГЕРБ не пропуска да отбележи празника на внук си в социалните мрежи всяка година

"Първите 7 на Бойко", това написа във фейсбук лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов и публикува снимка с внук си. Така той отбеляза рождения ден на най-големия си внук, който е кръстен на него.

Борисов и малкият Бойко отпразнуваха празника с голяма торта, балон във формата на цифрата "7" и подаръци. Лидерът на ГЕРБ не пропуска да отбележи празника в социалните мрежи всяка година.

Тази година рождения ден за малкия Бойко и цялото семейство ще е още по-специален, тъй като компания ще им прави и малката Виктория. Тя е третото дете на Венета, дъщерята на Бойко Борисов. Малкото момиченце е на 3 месеца, допълва 24 ЧАСА.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    Пожелавам му...
    Педераси да станат и двамата му внука, че да напълнят на дядо си къщата с така лелеяните от него €вроатлантически ценности! И да са му живи и здрави, дълги години да го срамят!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари