Бойко Борисов: ПП-ДБ си говорят ежедневно с Делян Пеевски

0
Пълна глупост е, че ГЕРБ иска да събори правителството, коментира Борисов
Пълна глупост е, че ГЕРБ иска да събори правителството, коментира Борисов Снимка: Facebook

Пълна глупост е, че ГЕРБ иска да събори правителството, коментира Борисов

Дерогацията да влезе в сила сме съгласни и ПП-ДБ. Те казват да влезе от 15 март, защото тогава премиер ще Габриел. Ако влезе от 1 януари могъщият Денков може да се огъне. Щом ние сме предложили това, не виждам как бихме се отдръпнали. ПП-ДБ считат че ако нещо се случи за тези два месеца е проблем за тях. Но ако се случи март няма да е лошо.“

Това коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в кулоарите на парламента.

Той определи като пълна глупост твърдението, че ГЕРБ иска да събори правителството.

По думите му решенията на Министерски съвет са слаби. "Налагаше се в парламента да коригираме, да поемаме тежестта на МС със зърнопроизводителите, в енергетиката, в отбраната. Най-тежките решения за едни министри ги приехме солидарно. Така солидарно ще приемем и дерогацията. По бюджета има забележки във всички сектори. Ще бъдем по-работливи, но това ще отнеме много време", допълни още той.

Всеки ден в моя кабинет идваха - Кирил Петков, Делян Пеевски, Христо Иванов, ген. Атанасов, Данчо Цонев. Стотици пъти. Аз имам практика след парламента, да отида в централата на партията и да си гледам кметовете. Те по цял ден са заедно с Делян Пеевски. Тези опорки, че ГЕРБ и ДПС са една партия, а те друга. Ние с ДПС имаме общо - Украйна, бюджет. За съжаление и шефът на "Пирогов" е и тяхна кауза. Ежедневието на ПП-ДБ е с Делян Пеевски, коментира още Борисов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    Иван
    Дебил до дебил,боклуци ,и неприятни мазни мутри, отвратително е.
  • 6
    1
    daskal
    Чуден е! Намира начин да омаскари всичко и всички.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари