Бойко Борисов: Няма лошо да има лидерски дебати

1
Може да се разговаря, но нашата позиция ще е много твърда, поясни лидерът на ГЕРБ
Може да се разговаря, но нашата позиция ще е много твърда, поясни лидерът на ГЕРБ

Може да се разговаря, но нашата позиция ще е много твърда, поясни лидерът на ГЕРБ

Връчването на третия мандат на БСП и важните точки от дневния ред на парламента коментира пред депутатите от ГЕРБ-СДС лидерът на партия ГЕРБ Бойко Борисов във включване от централата на партията.

„Нас ни поставят в най-лесната позиция. Върховният ни орган е забранил да взимаме решение. До този момент нямаме покана. Те сега идват на това, за което от два месеца говорим. Няма лошо да има лидерски дебати. Вместо Корнелия Нинова да казваше, че няма да подкрепи правителство на ГЕРБ, да каже да се съберат лидерите и да решат при кой и при какви условия това може да се случи“, посочи той.

„Ние това им го предложихме с правителството на проф. Габровски“, припомни Борисов. „Може да се разговаря, но нашата позиция ще е много твърда, защото имаме решение на конгреса“, поясни лидерът на ГЕРБ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари