Бойко Борисов: Не ни трябва да влизаме в управлението при тези заеми

1
По думите му всяко следващо правителство влиза директно в капан
По думите му всяко следващо правителство влиза директно в капан

Бойко Борисов е на среща с активистите на ГЕРБ в Сливен.

"Капанът е огромен, ясно е, че няма да издържат. Нямаме никаква амбиция да влизаме в управлението, то не му и трябва на човек при тези заеми и какафония, която създават. Следващите как ще се оправят?", попита Борисов.

По думите му всяко следващо правителство влиза директно в техния капан. "Спомнете си какво сме правили години наред, за да е в цветущо състояние държавата. Кофти е за показване, как да го покажеш. Ако тези продължат да управляват така, догодина няма да има усмихнат човек, а ще има списъци на Интерпол, смята лидерът на ГЕРБ.

"Румен Радев не знае какво да каже, той е отчаян, убеден съм. Може да не се харесваме, но си обичаме държавата. Със сигурност не му е приятно това, което се случва, но понеже няма какво да каже за вчера обвини мен лично и правителството ми за самолетите Ф-16", каза Борисов.

Той коментира и списъка на премиера Кирил Петков: "Ако това е съдебна реформа да си сложиш хора в прокуратурата, МВР, службите и накрая да извадиш от Google - сериозна работа. Жалко, че това отнема огромен ресурс от медийното време, за да не се дискутира това, което говорят хората. Ние искаме да помогнем на правителството, те пишат списък", недоумява Борисов.

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    Мунчо
    Тиквомире, пак спря да си пиеш хапчетата бе, абдал!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари