Бойко Борисов: Над нас не се надгради нито магистрала "Хемус", нито тази към Русе

2
Най-голямата гордост на Еконт-а и Кирил Петков беше да кажат, че спират пътя към Русе, допълни лидерът на ГЕРБ
Най-голямата гордост на Еконт-а и Кирил Петков беше да кажат, че спират пътя към Русе, допълни лидерът на ГЕРБ

"Над нас не се надгради нито магистрала "Хемус", нито тази към Русе"

Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща с избиратели.

"За съжаление, нищо не се надгради над нас, нито автомагистрала "Хемус", нито тази към Русе. Най-голямата гордост на Еконт-а и Кирил Петков беше да кажат, че спират пътя към Русе. Всичко приключи и парите похарчиха", заяви лидерът на ГЕРБ.

"Всеки ден на бензиностанцията и на магазина го виждате това, което трябва да ви кажа, но все пак имате възможност да сравнявате какво може да се случи. 2020 г. токът при възрастният Борисов - 75,63 лв. При младият Петков - 846,59 лв. Избирайте сами. Ние можем да върнем цената, минимум с 50-60% да не кажа и повече, защото въглищата са наши, енергетиците, електропреносната система, АЕЦ "Козлодуй", който в момента ви дава тока на 45 лв., а виждате какво става заради посредниците - близки на няколко човека. Избирайте сами, няма да ви агитирам", продължи Борисов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 13
    4
    Кокорчо
    хахах вие сте цирк Балкански, посрещат топ селтака с песен на AC/DC, ако беше жив Хаджи Димитър вие щяхте да сте следващите на гилотината, защото продадохте нацията и родината, за да си напълните джобовете.
  • 16
    3
    младен иванов
    Изключителен популист и изпечен лъжец е този Борисов.Това е човека,който обещаваше по време на своето управление,че през 2015г ще е готов магистралния път Русе- Велико Търново.Сега сме 2022г и този път е само един мираж.
  • 19
    2
    SkkJk
    "Ако не бяхме отказали Южен поток сега щяхме да продаваме газ на ЕС - "българска " газ. Ако не бяхме си спрели от първи до четвърти блок на АЕЦ Козлодуй и бяхме завършили АЕЦ Белене, сега щяхме да продаваме електричество на Европа. Нашите гъзолизци, които избираме да ни управляват, предпочетоха да са верни на САЩ и ЕС, а не на страната си.". Всичко това беше спряно от банкянския изверг, щедро подпомаган/насърчаван от американски сенатори! Банкянският изверг трябва да лежи в затвора за държавна измяна в особено големи размери!"
  • 21
    1
    Русенец
    Аз не мога да разбера, как се спира нещо, което не е започвало. Ако е за обещания, това е нещо друго. На обещания сме се наслушали.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари