Бойко Борисов: Ако сме на власт, следобед ще възложа на ГЕРБ от утре да върне тока на старите нива

20
Ще въведем и таван на другите цени, обеща Борисов
Ще въведем и таван на другите цени, обеща Борисов

"Кирил Петков заяви, че цената на природния газ ще бъде по-евтина от тази, която сега купуваме. Само след малко неговият КЕВР излезе със съобщение, че газът поскъпва с 14%. Нека народът да види кой лъже. Когато фактите говорят, и промяната мълчи."

Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов от Ловеч, предава NOVA.

Борисов припомни, че азерският природен газ е потекъл към България по време на неговото управление и подчерта, че в Баку знаят на кого могат да разчитат.

Те знаят, че лъжат и крадат. Знаят, че трябва да крадат бързо, защото няма за кога“, каза лидерът на ГЕРБ и отбеляза, че преди дни БЕХ са подписали меморандум за 2 милиарда за изграждане на геотермални централи, затова няма да има пари за саниране.

Той обвини правителството на Кирил Петков и Асен Василев, че в момента се теглят огромни заеми.

Управляващите в момента теглят огромни заеми за по 3 години, които всички ние ще връщаме. Следващото правителство, когато дойде, ще трябва от първия ден да им връща борчовете. Ние стартирахме предишния мандат с 6 милиарда под водата, но ние сме яки и ги оправихме за една година… Ако останат на власт до 2025 г., ще ни оставят 50 милиарда борчове“, предупреди Борисов и добави: „На Борисов и Ананиев даваха на отрицателна лихва, а сега над 1,5%. По лихвите ще ги познаете“

Той призова: „Никакви предсрочни избори, докато последният българин не се разочарова. Лъжата беше страховита и външна, и вътрешна, платена от олигархията. ГЕРБ не дава и една стотинка за протест“.

Борисов заяви, че самият бизнес ще свали Петков: „Браншовете ще ги бият с камъни, защото няма компенсации и при тези високи цени“.

Лидерът на ГЕРБ подчерта, че страната ни може да се справи с енергийната криза, защото токът се произвежда в България.

Ако днес сме ние на власт, на следобедното заседание ще възложа на ПГ на ГЕРБ от утре да върнем тока на старите нива. Ще въведем и таван на другите цени. Токът е изцяло български, никакви войни в момента не са виновни за това, което се случва“, заяви Борисов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    6
    АнтиТиквун
    Хипер наглецът Тиквун продължава да ръси най-брутални лъжи и манипулации, на които могат да се вържат само напълно безмозъчни животни.
  • 8
    5
    НЕЩАСТНИК
    Ти Мутро Крадлива и бивш Чешки затворнико до кога ще ти гледаме Тиквената физиономия.Май докато отседнеш в Банишора при бай Ставри.Всички Гербери там.
  • 10
    4
    Bvcft
    Този ББ добре ли е? Оказва се ,че е голям фокусник!!! Господин Балкански, вземете го в цирка!
  • 15
    3
    Антибоковист
    Тоя банкянски тулуп не знам с какви хапчета и медикаменти го тъпчат, че продължава да се вживява в ролята си на диктатор, но за хората с къса памет припомням, че точно този угоен тулуп с крадливата му корумпирана партия докараха цените на тока до сегашните нива. Другарката нушка-теменушка-герберката дори нагло лъжеше по всички телевиции, че като изкарали потребителите на манипулирания свободен пазар цените на тока уж щели да паднат. Всъщност на тулупа боко банкянски мястото му е в пандиза - прахоса 4 милиарда от събраните парите на българите за рисунки/чертежи на накакви измислени самолети, които до сега никой не е виждал и вероятно никой никога няма да види.
  • 18
    2
    Николай
    Бойче,не се напиняй като глист на бръснат задник,ти си просто лош спомен!НИКОГА вече няма да си играеш с чекмедженцето!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари