Бойко Борисов: Финансите на държавата са в трагично състояние!

0
Сега битката, която водим за ПВУ и териториалните планове е защото в бюджета няма пари, заяви лидерът на ГЕРБ
Сега битката, която водим за ПВУ и териториалните планове е защото в бюджета няма пари, заяви лидерът на ГЕРБ Снимка: БТА / архив

Сега битката, която водим за ПВУ и териториалните планове е защото в бюджета няма пари, заяви лидерът на ГЕРБ

"Финансите на държавата са в трагично състояние. Сега битката, която водим за ПВУ и териториалните планове е защото в бюджета няма пари."

Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Пазарджик.

"Защото българите бяха свикнали когато ГЕРБ управлява, всички еврофондове да работят. Когато идваше БСП, всички фондове спираха. Три години не работят еврофондовете, всичко, което се доправя, е с парите, които правителството на ГЕРБ остави. За три години нашите опоненти нищо не са направили. Къде е сега Околовръстното на Пазарджик - няма го, защото ви няма парите, похарчеха ги пред очите ви, докато пишеха, че ГЕРБ краде по 10 милиарда на година", заяви Борисов, цитиран от БГНЕС.

И допълни: "После се усетиха, почнаха да викат, че сме крали по 8, после - по 4, после по 2, и сега казват, че не сме крали".

"В момента НС трябва да реши закона за енергетиката, Пътната карта, закона за сигналите и подслушванията - в момента НС работи и към този момент. Ние сме категорични - вчера решихме точно какво да се направи с въглищните централи, и ако Споразумението и приетото в НС се разминат, хората ще кажат, че ги лъжем", добави лидерът на ГЕРБ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    хм
    След 12 години кражби от теб в какво състояние да са ?
  • 3
    1
    Точен
    Пари няма самолети от Америка за милиарди няма пари за Украйна има Абе много се краде май .да се намалят брой депутати че само разходи без покритие .
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари