Бойко Борисов: Рашков иска да оглави КПКОНПИ, за да пази откраднатите пари

2
Управляващите сега обаче не знаят колко подъл човек е той и накрая ще ги излови и тях, коментира лидерът на ГЕРБ
Управляващите сега обаче не знаят колко подъл човек е той и накрая ще ги излови и тях, коментира лидерът на ГЕРБ Снимка: БГНЕС / архив

Управляващите сега обаче не знаят колко подъл човек е той и накрая ще ги излови и тях

Бойко Рашков иска да застане начело на КПКОНПИ, за да може да пази откраднатите пари. Всеки ден трупат в офшорките си огромни печалби. Управляващите обаче не знаят колко подъл човек е той и накрая ще ги излови и тях или ще ги държи в подчинение”. Това заяви пред журналисти в Каспичан лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, предава Нова телевизия.

Той коментира и преговорите за нов кабинет в рамките на 47-ото Народно събрание. „Преди 10 дни казаха, че ИТН е мафия. А сега преговарят с мафията. Подплашиха ги с резултат 3,8% при нови избори, за да могат да ги хвърлят на преговорите, да се раздадат”, заяви експремиерът.

По негова информация днес е достигнат абсолютен рекорд на цената на тока за бизнеса - 1200 лв. за мегаватчас. „А при лошия модел „Борисов” беше 80 лв. Това е колапс за икономиката. Но така ще бъде, докато не им свърши далаверата, защото в момента на границата тече чудовищна контрабанда. От Украйна влиза зърно, слънчоглед. Няма никакъв контрол”, каза Борисов. И допълни, че високата тарифа за електроенергията се дължи на това, че „крадат”. „Иначе въглищата, миньорите, централите са български и нищо не налага вдигане на цената”, категоричен е лидерът на ГЕРБ.

Той отрече партията му да има вина за неприемането на важни закони в парламента. „Казват, че заради нас не са приели 22 закона, а те не са ги написали, както установиха и журналисти в София. Ние подкрепихме всички тежки решения”, заяви Борисов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    Мунчо
    Тиквомир всеки ден копае дъното. Бойко Рашков ако поиска може да направи малко пари от простака Тиквомир.
  • 5
    2
    Борисов , защо укриваш
    хайдуците ? Немедлено дай тези крадци на прокурора ? Който знае кои са крадците и не донася тази информация на правохранителните органи , е също престъпник ! Едни други се заплашвате и накрая се прегръщате. За нас сте оставили възможността само да надуваме каваля .
  • 6
    1
    мъде мъдефски
    Както и цацата ви пази вас
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари