Бойко Борисов: Заради пари и кражби управляващите се сринаха

0
Жалко е, че за шест месеца сринаха държавата, счупиха всичко и желаещи да управляват няма
Жалко е, че за шест месеца сринаха държавата, счупиха всичко и желаещи да управляват няма

Жалко е, че за шест месеца сринаха държавата, счупиха всичко и желаещи да управляват няма

"Кое е чудно, че партията, провалила се на изборите - БСП, за което Нинова подаде оставка, изведнъж се оказва, че тя ще реди държавата? Защо правим избори - каква е тази демокрация? Всичко е толкова тъжно, че само смехът може да ни спаси, както Радой Ралин е казал. Жалко е, че за шест месеца сринаха държавата, счупиха всичко и желаещи да управляват няма."

Така лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира в Димитровград пред журналисти новината, че "БСП за България" ще върне утре на президента проучвателния мандат за съставяне на правителство неизпълнен, предава БТА.

Борисов коментира, че целта на ГЕРБ при следващи избори е да бъде първа политическа сила. Той беше категоричен, че няма да работят с БСП и ДПС, но биха опитали разговори с всички, които спазват мотото на Народното събрание "Съединението прави силата".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    2
    Не, Мутро!
    Не, мутро сикаджийска, не престъпнико от подземния свят, дето си лежал в чешки затвор за кражби на коли, дето си търгувал с жива плът и си размахвал бухалки като магистрален бандит, дето с простотията и простащината ти 12 години държавата беше станала за посмешище по света и дето свирепата българска мафия те сложи на върха на изпълнителната власт, за да пазиш интересите й! И ти отлично се справи, нали?! Ти, престъпната ти и корумпирана герберастка шайка, началникът ти от сараите - чудовището Аамед Доган, който впрочем е милиардер, но най-вече коварството, цинизма, лъжите, простащината и слугинажа към мафията на чалгарската сбирщина на учиндолското сакато чудовище свалихте това правителство, което поведе безмилостна война с вас - истинските грабители, крадци, престъпници и рушители на България! И затвори най-после тази твоя мръсна уста бе, мутро сикаджийска, затвори я, защото вонята, която излиза от нея като я отвориш, е силно задушлива, отровна и опасна за околните!
  • 7
    1
    Stenli
    Да не говорим за ГЕРБ,и крадливите ви боклуци,вие сте по долни престъпници от всички!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари