Бойко Борисов: Две лъжи лъснаха вчера

1
Лидерът на ГЕРБ е на посещение в Любимец
Лидерът на ГЕРБ е на посещение в Любимец

Публикуваме коментар на Бойко Борисов за инцидента с 18-те мъртви мигранти, споделен пред симпатизанти на ГЕРБ в Любимец:

"Повече няма да допускам да нападат партията с лъжи. По време на правителството на ПП, ДБ и БСП вземаха от джоба на хората по 1 лев за всеки литър бензин и нафта. Били са или корумпирани или некадърни - хората да решат!

На втори април имаме една задача - да бием с толкова много, че да можем да съставим редовно правителство. Трябва да сме първи, защото хората очакват това безвремие да спре!

2 лъжи лъснаха вчера - че страната е стабилна финансово и че няма проблем с мигрантите. Заради Петков, Василев и Рашков ни спряха за еврото и Шенген;

ГЕРБ е партията, на които САЩ и Европа разчитат да задържи България стабилна и в евроатланрическата общност. Когато Петков и всички останали ги беше страх, ние свършихме работа и за Северна Македония и за реална помощ за Украйна", заяви лидерът Борисов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    3
    Стоян
    По голям льжец,мошеник ,и корумпиран крадец от Бойко тиквата,едва ли има!Кражби на пари,фалиране на банки,лошо здравеопазване,направо всички боклуци от ГЕРБ,са затвор!Измет!
  • -5
    2
    Adam
    Velik politik i darjavnik. Bravo
  • 7
    1
    Miuuf
    Ама тоя вярно е за психиатрия!!! То бива,бива болен мозък,ама чак толкова не бива!!! Тези от ГЕРБ тотално изпращяха! И си и вярват!!! Боже пази България!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари