Крум Зарков: Не съм се отказал от битката за председател

2
Няма да излизам от партията, добави още Крум Зарков
Няма да излизам от партията, добави още Крум Зарков Снимка: БНТ / стоп кадър

Няма да излизам от партията, добави още Крум Зарков

"Нека да спрем да говорим за хората, било то и бежанци, като за скакалци", коментира трагедията с 18-те загинали мигранти правосъдният министър Крум Зарков в предаването "Панорама" по БНТ. "Бях потресен, когато чух за тази трагедията", добави той.

"Като министър на правосъдието в сферите, с които се занимавам, не съм засичал руско влияние", каза Зарков по повод санкциите "Магнитски".

Той коментира и механизма за разследване на главния прокурор. "Според някои има разпоредби в него, които може да събудят съмнения за противоконституционност, аз не съм от тях. Това е сложен закон, а не си спомням сложен закон да не е будил съмнения за противоконституционност. И в момента работим по него, приемам заявката на г-н Борисов, този закон е необходим, ще го внесем", увери правосъдният министър. По-рано днес лидерът на ГЕРБ каза, че ще подкрепят проекта.

"Темата за импийчмънт на президента е толкова екстравагантна колкото темата за някои референдуми", каза още Зарков поп повод на друг тема, повдигната от Атанас Атанасов от ДБ.

"Гледах конгреса на БСП отвътре с притеснения, Корнелия Нинова определя успеха като един от заветите на Чърчил - да вървиш от провал на провал, без да губиш ентусиазъм", каза още той.

И добави: "Не съм се отказал от битката за председател. Няма да излизам от партията".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    2
    Вазелина
    И нашето жигуло не се е отказал от фтори мъндръсадат. Щял да ме води на талавизора кът първия с първата. Хареса му да мандръсамандадствува.
  • -2
    1
    Оййййй,
    Мамин пикльо!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари