Бойко Борисов: Аз няма да съм повече премиер!

2
Не ми пука какво ще кажат, но съм възмутен, заяви лидерът на ГЕРБ
Не ми пука какво ще кажат, но съм възмутен, заяви лидерът на ГЕРБ Снимка: Фейсбук

Не ми пука какво ще кажат, но съм възмутен, заяви лидерът на ГЕРБ

"Четири пъти сме обеднели. Това съобщава Евростат – посочва се, че инфлацията в България е нараснала 4 пъти. Това показва тоталния провал тези 2 г. на всички управляващи, както и на финансовите министри. За левчета, обедняване, знаете по-добре, иначе няма да са пълни залите." Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Плевен, предаде БГНЕС.

Той говори пред близо 600 членове и симпатизанти на ГЕРБ в града. Трябваше да наваксаме 1300-годишното закъснение на пътната инфраструктура в Плевенския регион. Правили сме бързо пътищата, за да можем да изравним. Вие се три пъти по-бедни от тази страна на планината, отколкото от юг, заяви Борисов.

"Аз няма да съм повече премиер и не ми пука какво ще кажат, но съм възмутен. Шишков разплатил милиард и половина, умрял човек заради него, не построил нищо. Призовавам всеки път Радев да изкара бюджета, да изкара финансовото състояние на държавата, то е катастрофа", посочи Борисов. Лена Бориславова каза, че ГЕРБ страхували хората, не. Прави ли ви впечатление каква предизборна кампания водят другите, те знаят, че всяко показване им е щета. Те знаят, че ГЕРБ бие категорично и ПП, и ДБ, и всички останали. Шишков им играе ролята на бухалка, с постове, разни, в интернет се опитват да правят внушения. Вчера някаква госпожа пуснала за нов Магнитски. Помолих нашите хора да попитат посолството има ли практика американското посолство да информира партия за подобни неща. Това намеса ли е, ако е вярно, във вътрешните ни работи. Официално писмо ще им пуснем. Ще искаме отговор, добави Борисов.

Показването на Асен Василев означава да го питат 4 пъти повече висока инфлация и той не може да опровергае Евростат, не може, категоричен е Борисов. Кирил Петков като го питат, той се обърква, в едно изречение ти казва вдигнахме пенсиите 50% три пъти. Както и да го сметнеш и изчисляваш - не става. Като казвам за тези чудовищни дупки в бюджета, милиарди задлъжнялост, невъзможност държавата да плаща социалните дейности, затова настояваме президентът да го изкара. Тогава като излязат Кирил и Асен ще кажат отново обещаваме вдигане на пенсиите, но имате 7% дефицит, а вашият колега Василев говори за Еврозона, ще станат смешни, скриха се зад Лена Бориславова днес. Те ще се крият и ще оставят служебните министри да бият по нас. Ние се налага да се отбраняваме от служебните министри. Хората нека знаят, че всяко нещо трябва да се поддържа, нашите магистрали, защото сме на кръстопът има дни по 50 000 автомобила минават, цяло лято тези изпуснаха претоварените камиони с и от Украйна – гориво, жито, всичко претоварено, при 30-40 градуса температура на асфалта, няма такъв, който да удържи при такъв трафик. Когато се отвори някъде дупка, се ремонтира, така е в цял свят, каза Борисов.

БНБ казва, че производството и търсенето на български стоки ще намалява рязко. БВП ще намалява. Това казва доклад на БНБ и вие очаквате от 2-ри правим правителство, лош сън, мием си очите, забравяме ги и всичко се подрежда, затова настоявам Радев и служебният финансов министър да извадят какво има в портфейла, какво имаме вътре и да видите какво тепърва трябва да се направи, подчерта Борисов и добави, че затова трябва силно правителство с доверието на хората. Ще направим всичко възможно след 2 април да има правителство, надявам се да има разум в политиците, коментира още лидерът на ГЕРБ.

Радев като отиде някъде и като знае, че няма партия в парламента, а трябва да разчита на нашия отговорен държавен дълг, това му е много трудно, а и много дълго му стана. Той няма партийния инструмент да работиш с мнозинство, а целият ангажимент е негов всъщност. Ако направи нещо за по-дълго - скачат ПП-тата. Той за да им угоди праща Шишков по телевизиите, започват по ГЕРБ, но така разделителните линии са толкова големи, че само ни втвърдяват. Ние променихме тона. След като не искат с добро, така да бъде, посочи Борисов.

Как само месец пред изборите се получават заплатите на няколко чиновници. И излизат на над 400 00-500 000 лева. Това не е ли купен вот? Залели са всичко с билбордове, това са пари, каза Борисов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    11
    СкъсанЛявЧервенШушон
    Сега трябва да си затворник, П-ко!
  • 1
    10
    СкъсанЛявЧервенШушон
    Истината е , че заради управлението на Борисов и ГЕРБ тия две години станаха такава голяма инфлация. Ако ГЕРБ и Борисов бяха направили разнообразяването на енергетиката и тя не беше 100% обвързана с Русия , сега нещата щяха да са по-добри и инфлацията по-малка. Основните причини за инфлацията са войната в Украйна, 100% руска енергетика в България и управлението на ГЕРБ което не промени нищо което да направи икономиката ни по-независима от Кремъл. Историята показва, че държавите с най-голяма зависимост от руската енергетика понасят най-голяма инфлация. България е най голяма инфлация тъй като е най-зависама от Русия европейска държава. ГЕРБ-БСП-ДПС са в основата на руския слугинаж и те трябва да платят най-вече за мизерията на българите защото подлагайки се на Кремъл вкараха българите в инфлацията. Тия партии трябва да бъдат заличени , а лидерите им , виновни за мизерията , арестувани, съдени и набутани задълго в затворите.
  • 6
    9
    5 до 7
    Грешиш! Тиквата е бащица на народите и мамицата на нашия народ!:)))
  • -4
    8
    Да има как
    Деси Атанасова да оглави държавата , пак ще добре, но къде е този късмет ?
  • 6
    7
    Тъжно, много тъжно
    Дано народът ни намери сили да преживее това отсъствие на Баща на Отечеството !
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари