Бойко Борисов: Повече няма да ходя на избори, ако ГЕРБ не спечели вота на 2 октомври

2
Да, мъчно ще ми е за моите избиратели, за моите приятели, за моите хора, но явно народът така ще е пожелал, заяви лидерът на ГЕРБ
Да, мъчно ще ми е за моите избиратели, за моите приятели, за моите хора, но явно народът така ще е пожелал, заяви лидерът на ГЕРБ Снимка: Фейсбук

Лидерът на ГЕРБ нагледа здравния сектор в Плевен вчера

В над 20-минутна реч в Разград днес лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обяви себе си за единствената алтернатива на счупената държава и заплаши електората, че ако не го изберат на 2 октомври, повече няма да се явява на избори, пише вестник СЕГА.

"Избирайте бе, мили мои! - каза Борисов в типичния си тон. - Избирате тях - аз повече на кампания за нови избори няма да ходя. Сега обикалям и ви давам какво да избирате. Да, мъчно ще ми е за моите избиратели, за моите приятели, за моите хора, но явно народът така ще е пожелал. Какво да им обяснявам?! Пет пъти!".

Бившият премиер каза, че това е най-лесната кампания за ГЕРБ, защото държавата е счупена. "Айде, преди нямаше с какво да сравня", вметна той с лист за цената на тока в ръка. Борисов изброи куп неща, които без него вървят на провал - всичко бе в стил: "Селяните са наши, а цената на олиото расте. Защо?!".

Лидерът на ГЕРБ се обяви за най-опитния човек в управлението "и особено в геополитиката", но после - "за да не прозвучи нескромно", сложи царя малко по-високо пред себе си. Каза, че се учи от предшествениците си, а не праща да ги арестуват и като спомена имената на Иван Костов, Първанов и даже Станишев, заяви, че с тях до ден днешен има диалог.

Борисов може и да е стъписал електората на ГЕРБ, но някои видяха в заплахата му искра надежда. Ето какво написа по този повод във "Фейсбук" Любомир Аламанов:

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    4
    Мунчо
    Тиквомире, а за връзките с Доган защо мълчиш?
  • 6
    3
    До боко тиквата
    Боли ме хуя за тебе банкенски селяк
  • 7
    2
    Huyre
    Най после ти просветна!!! Дано да стане,че се отвратихме от вашите лъжи-твоите и на Деса простакеса!!!RPNHK
  • 8
    1
    Песимист
    Борисов, не е смешно. Успя със подлост и злоба да съсипеш крехкото разделение на властите, успя да съсипеш авторитета на всички държавни институции с егото и манията си на " вожд", успя да назначиш къде ли не малоумни герберски олигофрени и сега доволно се хилиш. Влизаш в историята на тази държава само като просташки провал, а може би ще влезеш и другаде....
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари